Uitvoering particulierenAanleg en uitvoering
De totale opdracht wordt vanaf het ontwerp tot en met de nazorg volledig in eigen beheer uitgevoerd. Ook afwijkende activiteiten, zoals het aanleggen van elektriciteit of vakkundig metselwerk, worden door Brouwers Groenprojecten zelf geregeld en begeleid. Bij aanvraag kunt u een ruim omschrijvende offerte tegemoet zien. Daarin is precies weergegeven hoe, en in welke volgorde, de toekomstige order uitgevoerd wordt. U heeft gedurende het gehele traject één vast aanspreekpunt en wordt snel op de hoogte gebracht van alle details.

Onderhoudscontract
Elke tuin vereist een specifiek onderhoud. Misschien is tweemaal per jaar nazorg echt voldoende. Maar het kan ook zijn dat het strikt noodzakelijk is om per seizoen nazorg te plegen om de beplanting in goede conditie te houden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Daarom stelt Brouwers Groenprojecten voor iedere klant een persoonlijk contract op dat perfect aansluit op de betreffende behoefte aan onderhoud.

En weer typisch Brouwers: Naar de planning van dit onderhoud heeft u geen omkijken. Het bedrijf benadert u ruim vooraf om te kijken wanneer het u schikt.

Service
Waar mensen werken worden fouten gemaakt. De filosofie van Brouwers Groenprojecten op dit gebied is overduidelijk. Zij trachten, door hun klantgerichtheid en professionele opstelling, fouten te voorkomen, maar als er iets mis is gegaan wordt het snel opgelost. Geen ellenlange discussies over wiens fout het is of over wat er nu precies wel of niet deugt. Een goede service is niet voor niets een van de speerpunten binnen het bedrijf.


 
 
Brouwers Groenprojecten | Kaathoven 19 (Cunerakapel) | 5383 KV VINKEL | T. (073) 50 37 336 | F. (073) 50 37 337 | E. brouwers@groenprojecten.nl

© Brouwers Groenprojecten 2019 - Sitemap - webworks: DigiFactory Webworks